Transport Autocar Bulgaria

cu transfer inclus la hotelul la care aveti cazare

Transport Litoral Bulgaria 2018 Alltur

Perioada: 25.05 - 16.09.2018 (zilnic), cu plecare din Bucuresti (Piata Constitutiei), pe traseul Giurgiu - Ruse - Varna - statiuni.

Pentru toate statiunile din program* este inclus in tarif TRANSFERUL LA / DE LA HOTELUL la care aveti cazare. Transferul se efectueaza cu microbuze sau autoturisme, atat la dus cat si la intoarcere. Autocarele sunt dotate cu Aer Conditionat,  2 x TV la care rulam filme, muzica. Atat la tur cat si la retur se ofera gratuit cate o sticla de apa minerala. Internet Wi-Fi gratuit in autocarul principal atat pe teritoriul romanesc cat si pe cel bulgaresc.

La sosirea in Varna pasagerii care merg in statiunile din Sud vor fi preluati de catre un alt autocar/microbuz, iar ceilalti isi vor continua calatoria catre statiunile din Nord

Oferta este valabila pentru statiunile din NORD: Balcic / Albena / Nisipurile de Aur / Riviera Holiday Club / Chaika / Sunny Day / St. Constantin si Elena / Varna* (fara transfer)

Pentru statiunile din SUD: Obzor-Byala* (fara transfer) / Sunny Beach / Nessebar / St. Vlas / Elenite, se percepe un supliment de 5 EUR/persoana

La cerere se poate asigura transfer contra cost si pentru alte statiuni de pe litoralul bulgaresc.